23 Ocak 2008 Çarşamba

garnitür hazırlarken

Izgaraların yanında servis yapacağınız garnitürleri hem göz hem de damak zevkine hitap edecek şekilde hazırlamak istiyorsanız, önerilerimize bir göz atın.
Patatesleri kabuklarını soyarak haşladıktan sonra halka halka dilimleyin ve üzerlerine biraz sıvı yağ gezdirip kekik ve tuz ekin. Daha sonra fırınlayın.

Hazırladığınız salatanın içine bir miktar haşlanmış makarna eklediğinizde hem daha doyurucu, hem de daha zengin bir görünüm elde edeceğinizi unutmayın.

Ketçap, hardal, sarmısak, mayonez ve bir miktar doğranmış maydanozla ızgaranın yanında ikram edilmek üzere nefis bir sos hazırlamak mümkün.

Garnitürde kullandığınız sebzeleri önce tereyağında çevirip daha sonra çok az suyla haşlarsanız hem lezzetli hem de diri bir görünüm kazandıklarını göreceksiniz.

Hiç yorum yok: